fredag 6 mars 2009

4 LO´s från februari Koh Lanta

Det var ju någon vecka sedan jag gjorde dessa, en kväll, då jag satt och väntade på att sambon skulle komma fram till Timrå, så jag var lite trött.
Men detta var till yngste sonens album från Thailand (men ni känner väl igen temat vid det här laget) . Han var verkligen i paradiset när det gällde den thailändska maten, för han ÄLSKAR het mat.


Det var eldshow varje kväll kl 2100 med häftig musik, som vi tittade på varje kväll. Kändes verkligen långt från Sverige och kylan :)



Badade gjorde vi ju varje dag, även badkruka som jag. Då vattnet är 30 gr varmt och 40 gr i luften, så är helt okej :). Med andra ord så var helt underbart.
Detta var väl de största vågor vi såg i Thailand, skratt, inte mycket till vågor. Fast när vi åkte till Koh Lanta från Koh Hai i en long tail boat,så var det mycket sjö och det var inte kul. Kändes otryggt att sitta i en så smal och låg båt med stora vågor. Men de är skickliga på köra, de thailändska förarna.
Kul LO att göra, då man fick leka lite med wellpapp figurer och halva pärlor.

Åter LO´s från djungeln, en dag med elefantridning och en annan dag med grottfärd och spindlar, hu. Det var även skorpioner, fladdermöss och säkert andra filurer vi inte såg i mörkret. Vi hade ju bara svaga pannlampor som lyste halvbra.
Kan väl tillägga att vi hade guide i detta enorma grottsystem, som hade tak ibland som en kyrka högt och ibland fick vi krypa fram.

Dessa var skapta fritt, ingen utmaning eller scrapliftning.

1 kommentar:

Carola sa...

Har inte haft tid att göra någon bloggrunda på ett tag, men nu! Och oj vad Du hunnit med många LO´s! Grabbarnas album kommer att bli jättefina! Och med fina färgval på sidorna oxå!
/Kram Carola