torsdag 3 mars 2011

Sommarfötter

Denna LO tycker jag mycket om. Här sitter vi på stranden nedanför vår hotell när vi var på bröllopsresa september 2009, till Rhodos. Stenarna är från den stranden och denna LO väcker så många härliga minnen från den resan. Har länge grunnat på vad jag skulle göra med dessa små stenar, och detta blev helt rätt för mig =).

Igår kom då äntligen min äldste son hem från Thailand, fräsch och glad, full i liv. Känns verkligen skönt i mamma hjärtat att ha honom hemma igen =).

Maken är i Umeå ikväll, åker vidare till Sundsvall imorgon och sedan hem igen. Har då med sig bonussonen.

På måndag, v 10 börjar sportlovet. Skönt! Ska vara ledig lite grann.

5 kommentarer:

MissMian sa...

Tack för kommentaren. Och det är inte jag och min man på fotot. Det är min brorsdotter och hennes man :) Vilken härlig sommarLo du har gjort!

Cath. sa...

Sån härligt somrig layout, superfint foto och läckert med stenarna!
Ha en trevlig helg! Kramar!

Maja Stokk / eyovine sa...

Vad mycket du uppdaterat här =) Massor med härliga lyouter och kort. Denna blev riktigt läcker! Gillar den på dig och Peter också med mycket text på. Ska bli skönt att få rå om tjejerna med pojkvänner över helgen =). Önskar er en fin sportlovsvecka tillsammans med Max.

Kramiz Maja

Karro sa...

Åh vilken härlig LO! Du har ju fått till det så bra med både pappret med stenmotiv och dina egna små stenar från resemålet.
Jätteläckert!
/Karro

Cattis sa...

Vilken härlig layout!! Gillar stenarna som passade så bra ihop med fotot! Så läcker!