måndag 24 november 2008

Gjort två LO av skisser



Denna LO har jag tagit från en skiss från veckansskiss.blogspot.com. Tyckte om resultatet, detta är väl det som ofta fyller en mammas tankar.




Har varit lite "ego" o bara scrappat på mig själv. Bara älskar denna Lo, där jag är i Thailand.
Paradiset är väl bara förnamnet. Denna skiss var från scrappers-blog.blogspot.com. Riktigt kul att göra.

1 kommentar:

nbde2020 sa...

Kronen vid 3 klockan är stolt signerad med fake omega Stellas stjärnemblem, medan runt ryggen omger ett djupt etsat polerat caseback fake breitling ett safirskärmsfönster som visar den automatiska rörelsen inom. Denna komplexa väskekonstruktion ger fake tag heuer en solid 100 meters vattenresistens, vilket säkerställer att Stella Felix Collection mer än kan hantera de hårda fake cartier ansträngningarna i den verkliga världen.
Var och en av de sex modellerna i Stella fake IWC Felix Collection tar sin egen personlighet genom sitt urtavla. I likhet med fallet delas den allmänna layouten med en lekfull och distinkt fake panerai blandning av tillämpade arabiska siffror och skelettindex tillsammans fake audemars piguet med en strömlinjeformad pil och stegehandenhet. Sekundhanden, med sin breda knäböjspiltippa och fake patek philippe motvikt, injicerar ännu mer personlighet i designen, liksom den lösa manus Stella-logotypen klockan 12.
Dress Blues fake klockor lador är designad för att fungera i både Manhattan-styrelserum och